Εύη Σταθάτου: Η YouTuber, Parent Coach και συγγραφέας μιλά στο neolaia.gr

*Στο neolaia.gr

Η Εύη Σταθάτου μιλά στο neolaia.gr για την ενασχόλησή της με το YouTube, τη ζωή της ως εργαζόμενη μητέρα και δίνει πολύτιμες συμβουλές σε νέους και νέες που ετοιμάζονται να «ανοίξουν» τα φτερά τους – Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε στην #5 βιντεοσκοπημένη συνέντευξη σε συνεργασία με τη Digital Minds.

Η Εύη Σταθάτου είναι μία από τις πιο αξιαγάπητες παρουσίες στο ελληνικό YouTube και μας υποδέχεται στο κανάλι της με ένα ζεστό χαμόγελο και ένα άκρως ενδιαφέρον video. Εκτός από YouTuber, όμως, είναι και (πολυάσχολη) μητέρα τριών παιδιών, αλλά και πιστοποιημένη Parent Coach, προσφέροντας τη βοήθειά της σε όσους γονείς τη χρειάζονται.

Στο κανάλι της στο YouTube, μπορεί να βρει κανείς πολλά «διαμαντάκια» που θα του τραβήξουν το ενδιαφέρον, αλλά και μία σειρά βίντεο σχετικά με τη μαγειρική. Σύμφωνα με την ίδια, βέβαια, δεν είναι ούτε food blogger ούτε σεφ. Είναι μία μαμά που διαρκώς ανακαλύπτει νέες και υγιεινές συνταγές για να μαγειρέψει στα παιδιά της, τις οποίες φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μοιράζεται με το κοινό της.

Όπως είπε, η αγαπημένη της στήλη στο YouTube κανάλι της, είναι αυτή της διακόσμησης σπιτιού, στην οποία οι viewers μπορούν να βρουν μία σειρά από έξυπνα tips για οργάνωση και ανανέωση του χώρου τους.

Το neolaia.gr, σε συνεργασία με τη Digital Minds, μίλησε με την content creator για την ενασχόλησή της με το YouTube, τη σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών, αλλά και το πώς ένας γονέας θα πρέπει να αντιμετωπίζει το παιδί του όταν αυτό αποφασίσει να κάνει coming out. Η Εύη Σταθάτου δίνει επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές σε νέους και νέες που μόλις άφησαν πίσω τους τις Πανελλήνιες 2022 και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το όμορφο «ταξίδι» της φοιτητικής ζωής. Απολαύστε τη συνέντευξη που μας έδωσε στο παραπάνω βίντεο.

 

YouTube player

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 22