5 εμπόδια στην επικοινωνία με τα παιδιά μας. Πώς θα τα ξεπεράσουμε;

Γιατί ενώ πολλές φορές προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας, αισθανόμαστε ότι δεν τα καταφέρνουμε; Μήπως νιώθεις ότι όταν μιλάς στο παιδί σου βρίσκεις τοίχο, ότι τα παιδιά σου δεν σε ακούνε, δεν σε σέβονται, δεν συνεργάζονται; 

Δεν είσαι μόνη. Συμβαίνει στις περισσότερες οικογένειες.

Γιατί; Γιατί βρίσκουμε εμπόδια! 

Επειδή υπάρχουν 5 σημαντικά εμπόδια στην επικοινωνία μας με τα παιδιά μας που αν τα αναγνωρίσουμε, θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε και να απολαύσουμε μια πιο ήρεμη και ευχάριστη καθημερινότητα και εμείς και τα παιδιά μας! 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ ή ακούστε στο Podcast ποια είναι τα σημαντικότερα εμπόδια που δυσκολεύουν την καθημερινή επικοινωνία μας με τα παιδιά μας και ποιοι είναι οι τρόποι να τα ξεπεράσουμε, ώστε να απολαύσουμε μια όμορφη και ήρεμη οικογενειακή ζωή.

YouTube player

Είμαι στη διάθεσή σας όποτε νιώσετε ότι χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας, όταν διανύετε μια περίοδο με προκλήσεις που οι παραδοσιακές μέθοδοι διαπαιδαγώγησης δεν έχουν αποτέλεσμα και όταν αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε χωρίς να σας κρίνουν.

Παρέα, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους, μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κάνετε την καθημερινότητα σας με τα παιδιά σας πιο εύκολη και πιο χαρούμενη! ♡︎

Σας περιμένω online ή από κοντά! ❤️
?? E-mail / Inbox me / Call me

Εύη Σταθάτου

Certified Parent Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 11